SEARCH RESULTS

3 of 3 results are displayed

Search









Search by Years

Custom Date Selection

New Developments in Processing of Cholesterol Reduced Egg Products
7. Uluslararası Nutrasötikler ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi ve Fuarı - 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, İstanbul/TÜRKİYE, Vol. 11, 14 Ekim 2014, ISSN: 1756-4646
YÜCEER MUHAMMED,ÖZÇELİK BERAAT
Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri
II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van/TÜRKİYE, Vol. 1, 27 Mayıs 2009
YÜCEER MUHAMMED,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Full Text Proceedings Paper
Mor Lahana, Havuç ve Brokoli İçeren Fonksiyonel Sebze Cipsi Üretimi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul/TÜRKİYE, 28 Kasım 2016
ÇATALKAYA GİZEM, CEYLAN FATMA DUYGU, ÖZÇELİK BERAAT

CONTACT INFORMATIONS

İstanbul Teknik Üniversitesi Rectorate Building , İTÜ Ayazağa Campus, Maslak-Sarıyer / İstanbul , Phone: +90 212 285 3930